11 Ekim 2016 Salı

577 imza ve 36 Dilekçe ile Çevre ve Şehircilik Bakanımıza Gidiyoruz!


Arkadaşlar herkese merhaba,

İlk olarak emek veren 8-10 kişi adına sizlere kırgın olduğumuzu belirtmek isterim. Sabahları işimize giderken bile mesleğimizi Kanal D, Fox Tv ve Atv gibi kanallarda en az yirmi defa duyurduk. Defalarca " Kamuya Çevre Mühendisi Lazım " dedirttik ünlü sunuculara ve milyonlara ulaştık. Bunu yapan Mavi ve Siyah ekip yani sabah ve akşam Twittercıları gruplarımızdaki 3-5 kişiydi. ( Gruplara hala dahil olabilirsiniz ve her sabah olmasa da bizlerle 3-5 twit atmak yazmak isteyenler bizlere facebook atanayamayan çevre mühendisleri grubumuzdan ulaşabilir. )

Başlatmış olduğumuz imza kampanyamıza çok uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen 577 imza toplayabildik. Mektup etkinliğimize de süresini uzatmış olmamıza rağmen malesef 36 kişi destek verdi.

Peki bu imza ve dilekçeler ne olacak ?

Öncelikle destekleyen herkesin elleri dert görmesin. Bizler mesleki farkındalık amacı ile usulüne uygun olarak sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Hazırlamış olduğumuz imzaları ve dilekçeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire başkanlığına Ankara'ya gönüllü bir arkadaşımız aracılığı ile ileteceğiz. ( Dilekçe ve imza kampanyası ile ilgili görseller için en alta bakınız )

Sessiz kalmak için en yanlış zamandayız!

Başbakanımızın on binlerce çıkarılan memur olmasına rağmen alımın az olacağı ile ilgili haberi ve diğer Bakanlıkların hatta Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Bakanlığa alım olmayacak şeklindeki açıklamalarını okuduysanız eğer durumun oturup beklemek için çok kötü bir zaman olduğu konusunda sizleri uyarmak bizim görevimiz.

18 Kasıma kadar bakanlıklar personel daire başkanlığına personel ihtiyaçlarını yazmaya devam edecek..Sizler için hazırladığımız ETKİNLİKLER en yukarıdadır. Hepsi çok kısa ve kolay anlaşılır şekilde yazılmıştır. Umarım aranızdan bir kaç kişi daha aramıza dahil olur.

Hepimiz için hayırlısı olsun. Mesleğimiz kazansın.
Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz demektir!

change.org imza kampanyamıza gelen yorumlar.
 change.org'daki 577 imza

Sizlerden gelen 36 Dilekçe


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...